Instagram Hikayelere Linkler ve Etiketler


Instagram Hikayeler yenileniyor. Hikaye oluşturanlar artık linkler ve etiketledikleri arkadaşlarıyla bumerang etkisi yaratan bir hikayeler zinciri oluşturabilecekler. Instagram Hikayeler, Facebook’un Instagram’ı satın aldığından bu yana uygulamaya eklediği en iyi özellik olarak tanımlanıyor. Bu yenilik Hikayeler’i daha da etkileyici kılacak. Bu özelliğin adı da Boomerang olarak anılacak.
Aslında yeni gelen bu özellik, video ve fotoğraf ağlarında kullanıcının Instagram’dan ayrılmadan hikayeler arasında dolaşabilmesine olanak tanıyor. Yani içerikler içinde bir bumerang gibi tek tıkla doşabileceğiz. Instagram Hikaye’leri oluşturan kullanıcılarının bu oluşturdukları videolara linkler ve adresler ekleyerek onların farklı kaynaklara yönlendirilmelerini sağlayabilecekler. Yönlendirildikleri siteler ise tamamen hikaye oluşturanın keyfine kalıyor. Bir butona basarak Instagram ile bütünleşik bir tarayıcı açılacak ve otomatik olarak Hikayeler kurgusunu yapanın eklediği adresler arasında gezinti başlayacak. Instagram’da Hikayelerini kurgulayanlar artık hikayelerine linkler ve etiketler ekleyerek yaptıklarını paylaştıklarında izleyiciler çok katmanlı içeriklere ulaşacaklar.

Instagram hikayeler
Instagram içinde açılacak olan tarayıcı bu bumerang özelliği ile oluşturulan linkler ve etiketler arasında kullanıcıların kolayca gezinti yapmasına olanak tanıyacak. Bu linklerin uygunsuz sitelere ulaşmasını Instagram tıpkı kendi içinde engellediği gibi engelleyecek.
Instagram Hikayeler Boomerang bu özelliğini bugünden itibaren servise açtı. Şimdilik sadece onaylı Instagram hesapları bu özelliği kullanabiliyor. Ancak kademeli olarak güncelleneceği için çok yakında hepimiz kullanabileceğiz. 

Yorum Gönder

EditorCüneyt

{picture#https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/users-groups/512/female_account_writer-512.png} Sosyal medyatik haber sitesi {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}
Blogger tarafından desteklenmektedir.