Kusursuz Bir Cilt İçin 10 Öneri

Hayalini kurduğunuz parlak, pürüzsüz ve kusursuz bir cilt için 10 öneriyi sizler için derledik.


Genelde onsekizinde kalmak, parlak, kusursuz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak her kadının hayali. İstediğiniz, hayalini kurduğunuz kusursuz bir cilt için 10 öneri, sizin için derledik.

1. Maske Yapmaktan Çekinmeyin

Maske Yapmaktan Çekinmeyin
Yüz temizliğinize önem gösterin ve maske yapmaktan çekinmeyin, ölü hücrelerden kurtulun.

2. Hayatımızın En Önemli Etkeni Su

Hayatımızın En Önemli Etkeni Su
Yüzünüzü bolca tazyikli su ile yıkayın. 

3. C Vitaminine Sarılın

C Vitaminine Sarılın
Cilt bakım ürünlerindede rastladığımız C vitamini, kan dolaşımını hareketlendirdiğinden, bu tarzdaki ürünleri tercih edin. 

4. Uykunuza Değer Verin

Uykunuza Değer Verin
Gece yarısından önce güzellik uykusuna yatmayı ihmal etmeyin. Vücudumuz özellikle gece yarısına doğru büyüme hormonları üretir, bu hormonlar ise hücre yenilenmesini hareketlendirir.

5. E Vitamininide İhmal Etmeyin

E Vitamininide İhmal Etmeyin
E vitamininini değerlendirin, e vitamininin bulunduğu kremler hücrelerin gerilimini azaltır. Ultroviyole ışınları, atık gazlar, nikotin gibi etkenler cildin zamanından önce yaşlanmasına neden olur. E vitamini cildi bu zararlı etkenlerden koruyup nemlendirir. 

6. Komplekslere Başvurun

Komplekslere Başvurun
Duru, yumuşak, pürüzsüz bir ten için AHA komplekslerine başvurmak bir zorunluluk. Bu isimle tanınan meyve asitleri, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlarken, tahriş de etmiyor.

7. Kapsülleri Deneyin

Kapsülleri Deneyin
Güzellik kapsülleri cildi bir bütün olarak beslemese de, işlevini içeriden yürüten bir hücre yenileyicisi olarak görev yapıyor. Vitaminler, nemlediriciler ve doğal maskelerle cildin esnekliğini sağlayabilirsiniz. 

8. Cildinize Hava Aldırın

Cildinize Hava Aldırın
Oksijen maskesi, bir çeşit expres lifting görevi görür. Bu uygulamayla, hücrelerin oksijen alımı 10 dakika içinde yoğunlaşır. Sonuç olarak, cilt olabildiğince taze ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. 

9. Spor ve Sağlıklı Yaşam

Spor ve Sağlıklı Yaşam
Öğünlerinize ve uyku düzeninize oldukça dikkat etmelisiniz. Bu bilgileri ekstra yürüyüşler ve sporile pekiştiririseniz tadından yenmez.

10. Gülücükler Saçın!

Gülücükler Saçın!
Son olarak mutluluk, en önemli etken! Üzüntü ruhsal çöküntülere neden olduğu gibi bedenimizide etkilemektedir bu yüzden stresten ve canınızı sıkacak olaylardan uzuk durun, zaman su gibi akıp giderken kendinize değer verin!

Yorum Gönder

EditorCüneyt

{picture#https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/users-groups/512/female_account_writer-512.png} Sosyal medyatik haber sitesi {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}
Blogger tarafından desteklenmektedir.