Bu yazıya geldiğine göre bazı beklentilerin var; ama dostum o aklındakini sil, burada cidden ilginç şeylerden bahsediyor olacağız. Dünyanın en ilginç vajinasına sahip olan kadınların ilginç hikayeleri bulunuyor ve okunmayı bekliyor! Bu arada vajina ve klistoris hakkında ilginç bilgiler listelerimizi de okumanı tavsiye ederiz.

İki vajinası olan kadın

iki vajinalı kadın
27 yaşındaki İngiliz Hazel Jones, tıp dünyasında çok nadir yaşanan bir durumla karşı karşıya. 2 vajinası olan kadının bu durumu tıpta uterus didelphys sendromu olarak biliniyor. Bekaretini iki kez kaybetmiş olan kadın, regl dönemini de ayda iki kez yaşadığını belirtiyor. Hazel eğer dikkatli olmazsa tek seferde iki kez hamile kalabilir. Jones bu durumla karşı karşıya olan tek kadın değil. Lauren Williams adında bir başka kadın da aynı sendromla karşı karşıya. Hadi her şeyi geç, ayda iki kez regl olan kadın! Daha da bir şey demiyoruz.

Vajinasında okunacak bir şeyler olan kadın

scroll
1975 yılında performans sanatçısı Carolee Schneeman, bir masanın üzerine durup, üzerini çamurla kaplıyor ve sonrasında vajinasından bir parşomen benzeri bir kağıt çıkartarak bunu okuyor. Şu an bu kağıt, bir sanat eseri olarak sergilenmekte.

Dünyanın en büyük toplu seksi

dünyanın en büyük toplu seksi
1999 yılında porno yıldızı Houston’ın bir gün içinde 620 kişiyle seks yaparak dünyanın en büyük toplu seksini yaptığı belirtiliyor ancak o gün orada 125 kişi olduğu biliniyor. Sanki o kadar adam azmış gibi!!

Dünyanın en güçlü vajinası

training-smarter
Söylenecek çok da bir şey yok aslında. Tatiata Kozhevnikova vajinasıyla 14 kilogram kaldırabiliyor ve bu yeteneği onun Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesine yardımcı olmuş. Siz spor yaparken kaç kilogram dumbbell kullanıyordunuz?

Vajinası olmayan kadın

vajinası olmayan kadın
Susan isminde bir kadının vajinasız olarak doğuyor. “Nasıl ya” diyorsunuz biliyoruz; ama bu durum her 4000 kadında bir görülebilecek bir durum olarak belirtiliyor.

Dünyanın en büyük vajinası

en büyük karpuz
2 metre 26 cm boyundaki Scott ve 2 metre 40 cm boyundaki kocasının çocuklarının kafasının çevresi 48,2 cm olarak tarih kayıtlarına geçmiş. Artık matematiğini de siz yapadurun…

En uzun kasık kılına sahip kadın

en uzun vajina kılı
Güney Afrika’da Capetown’da bulunan Maoni Vi’de yaşayan bir kadının kasık bölgesindeki kılların uzunluğu 71 cm olarak kayıtlara geçmiş. Amacı ne acaba?

Yorum Gönder

EditorCüneyt

{picture#https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/users-groups/512/female_account_writer-512.png} Sosyal medyatik haber sitesi {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}
Blogger tarafından desteklenmektedir.