DIRT 3 Tamamen Ücretsiz, Hemen İndirin!

Eğer bilgisayarlarınızda kaliteli bir yarış oyunu oynamak isterseniz size güzel bir haberimiz var, Codemasters'ın başarılı ralli oyunu DIRT 3 kısa bir süreliğine ücretsizHumble Bundle tarafından düzenlenen kampanyada DiRT 3 Complete Edition'a bu yazıyı yazdığımız saatten itibaren bir gün süreyle herhangi bir ücret ödemeden sahip olabiliyoruz. 2015 yılında yayınlanan DiRT 3 Complete Edition içerisinde DiRT 3 ve bu oyun için yayınlanmış bütün indirilebilir içerikler yer almakta. DiRT 3 Complete Edition normalde Steam üzerinde 49 TL fiyat ile satılmakta. Humble Bundle sayesinde oyuncular herhangi bir ücret ödemeden, herhangi bir kısıtlama olmadan DiRT 3 Complete Edition'a sahip olabiliyorlar. 
DiRT 3 yeni bir oyun olmasa da grafikleri bir hayli yüksek kalitede. Ayrıca oyun yüksek grafik kalitesine rağmen düşük sistem gereksinimlerine sahip, bu da eski bilgisayarlarınızda veya dizüstü bilgisayarlarınızda bile bu oyunu rahatça oynayabileceğiniz anlamına geliyor.
DiRT 3 Complete Edition'a ücretsiz sahip olabilmek için bu bağlantıyı kullanarak Humble Bunde sayfasını ziyaret edin:
Sayfayı ziyaret ettiğinizde aşağıdaki resimde işaretlediğimiz tuşa tıklayın:

DIRT 3 Tamamen Ücretsiz, Hemen İndirin!

Bu adımdan sonra bir hesap yaratıp veya mevcut Humble Bundle hesabınızla sisteme giriş yapıp Steam hesabınızla Humble Bundle hesabınızı eşleştirin. Sonrasında e-postalarınızı kontrol ederek Steam ürün anahtarınızı alın ve oyunu Steam üzerinde bu anahtarı kullanarak etkinleştirin.
DiRT 3 Complete Edition ürün anahtarınızı Humble Bundle üzerinden almak için 1 gün, Steam üzerinde bu anahtarı etkinleştirmek için 19 Kasım'a kadar vaktiniz var. Bu nedenle acele etmenizi tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

Yorum Gönder

EditorCüneyt

{picture#https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/users-groups/512/female_account_writer-512.png} Sosyal medyatik haber sitesi {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}
Blogger tarafından desteklenmektedir.