Microsoft Sellfie

Geçtiğimiz Aralık ayında iOS kullanıcıları için yanınlanan Microsoft Selfie uygulaması, uzun bir bekleyişin ardından sonunda Android kullanıcıları için Play Store'da göründü.
Çıkardığı uygulamalarla mobil cihazlarda da kullanıcıları kendine bağlayan Microsoft, geçtiğimiz yıl Aralık ayında piyasaya çıkardığı ve Haziran ayında da önemli bir güncellemeyle işlevsel özellikler kazandırdığı Microsoft Selfie uygulamasını Android kullanıcılarına da sundu. İlk etapta sadece iOS kullanıcılarının hizmetine sunulan uygulama geçtiğimiz gün Play Store'daki yerini aldı.
Microsoft Selfie
Microsoft'un uygulaması yapısında barındırdığı ufak çaplı öğrenme mekanizmasıyla kullanıcısını tanıyor ve bir çok etkeni hesaba katarak çekilen fotoğraflarda otomatik iyileştirmeler yapıyor. Ayrıca fotoğrafta yer alan kişilerin yaş, cinsiyet, ten rengi ve ortam ışığı gibi değişkenleri de hesaba katan uygulama akıllı iyileştirmeler yapabiliyor. 13 farklı filtreye sahip olan Microsoft Selfie, tüm işlemlerini 1-2 saniye gibi kısa sürede tamamlıyor. iOS kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başaran uygulama bundan sonra Android kullanıcılarına da hizmet verecek. Uygulamanın resimler üzerindeki etkilerini görmek için aşağıdaki tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.


Yorum Gönder

EditorCüneyt

{picture#https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/users-groups/512/female_account_writer-512.png} Sosyal medyatik haber sitesi {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}
Blogger tarafından desteklenmektedir.