instagram ile ilgili görsel sonucu

Kullanıcılar, yeni güncellemesinin ardından Instagram üzerinden canlı yayın yapabilecek. Instagram canlı yayın özelliği Instagram Hikayeler sekmesinden kullanılabilecek. 

Facebook şemsiyesi altında bulunan Instagram, sosyal medya devinin belki de en çok önem verdiği uygulamalarından biri. Elbette Instagram’ın kullanıcı yoğunluğu bir WhatsApp kadar değil ancak hedefinin bu olduğu kesin. Bu yüzden Facebook kendi sosyal alt yapısını Instagram’a eklemekte bir beis görmüyor. Snapchat ’ten devşirilen hikayeler özelliğinden sonra şimdi de Facebook bünyesinde var olan Canlı Yayın özelliği de Instagram’a geliyor.
Kullanıcıların Instagram Hikayeler kısmında "Canlı" ikonu ile yayın denediklerine dair bazı görüntüler internete sızdı. Aşağıdaki ekran görüntüleri internette birçok web sitesinde yer alıyor. Facebook bu özelliği her ne kadar test etmeye başlamış olsa da ne zaman ve hangi platformda güncellemeye geçeceği henüz belli değil.


Instagram’dan Canlı Yayın Dönemi Başlıyor
Instagram’dan Canlı Yayın Dönemi Başlıyor

Instagramın 'Keşfet' kısmına eklenecek olan canlı yayın özelliği sayesinde popüler olan canlı yayınlara erişmemiz ve bu tür yayınların artması hedefleniyor. Servis hizmete başladığı zaman ''Go Insta!'' kısmından da kendi canlı yayınlarımızı yapabileceğiz. 
https://instagram.tr.uptodown.com/android/download



Yorum Gönder

EditorCüneyt

{picture#https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/users-groups/512/female_account_writer-512.png} Sosyal medyatik haber sitesi {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}
Blogger tarafından desteklenmektedir.